Opiskelijakunta COPSA hakee toiminnanjohtajan sijaista.

Opiskelijakunta Copsa etsii toiminnanjohtajan työvapaan sijaista

Opiskelijakunta on julkisoikeudellinen yhdistys, jonka toiminta perustuu ammattikorkeakoululain 41§:ään (932/2014).  COPSA on opiskelijoiden edunvalvontajärjestö sekä ammattikorkeakoulun sisällä, että ulkopuolella.  Toimimme kolmen maakunnan alueella Ylivieskassa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa ja palvelemme opiskelijoita jotka opiskelevat sekä monimuoto- että lähiopetuksessa. Kaikkiaan Centria ammattikorkeakoulu on 4300 opiskelijan yhteisö, jossa työympäristö on monikulttuurinen, sillä ammattikorkeakoulumme on yksi kansainvälisimpiä koko maassa.

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu;

  • edunvalvonta
  • taloudesta vastaaminen
  • valmistelee hallituksen ja edustajiston päätöksen tekoa ja vastaa päätösten toteutumisesta
  • toimii esihenkilötehtävissä toimiston muille työntekijöille
  • yhteistyösopimusten ja kumppanuuksien solmiminen

Etsimme innokasta ja motivoitunutta ja motivoivaa henkilöä, joka kykenee toimivaan jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Järjestöalan kokemus ja tuntemus katsotaan eduksi, kaikkein tärkeintä on halu ja innostus oppia uutta. Yhteistyötaidot on kultaa, ja sujuvan suomenkielen lisäksi edellytämme sujuvaa kommunikointia ja viestintää myös englannin kielellä.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toivomme mahdollisuutta aloittaa toukokuussa. Sijaisuus on määräaikainen 6 kk, mutta mahdollisuus jatkua toistaiseksi voimassa olevana.  Noudatamme ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta.  

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV toimitetaan torstaihin 21.4 kl 15.00 mennessä osoitteeseen tj@copsa.fi otsikolla ”Työhakemus”

Lisätetoja:

Tanja Kupiainen
Toiminnanjohtaja
tj@copsa.fi
050 3120540

Sonja Pääsukene
Hallituksen puheenjohtaja
sonja.paasukene@centria.fi