Digitaalinen opiskelijakortti

iphone_opiskelijakorttiesimerkkiOta opiskelijakorttisi käyttöön Pivossa!

Opiskelijakunta COPSAn jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön opiskelijakortti Pivo-sovelluksessa! Pivon opiskelijakorttia vilauttamalla saat VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput, Kelan ateriatuen ja tietysti myös kaikki muutkin opiskelijaedut. Ottamalla käyttöön Pivon opiskelijakortin varmistat, että kortti kulkee aina mukanasi.

Avaa ovi etujen maailmaan

Ota kaikki irti opiskelijaelämästäsi Pivosta löytyvillä opiskelijaeduilla! Pivossa on tuhansia opiskelijaetuja, joita voit helposti selata, ja löytää sinua itseäsi kiinnostavat edut. Miltä kuulostaisi esimerkiksi halvempi kuntosalijäsenyys tai edullisempi ruokailu ravintolassa? Katso Pivosta sinua lähellä olevat opiskelijaedut!

Näin otat Pivon opiskelijakortin käyttöön COPSAn jäsenenä:

  1. Varmista ensin, että opiskelijakunnan jäsenyytesi on voimassa. Jos muovisessa opiskelijakortissasi on voimassaoleva tarra, on jäsenyytesi silloin voimassa. Mikäli jäsenyytesi ei ole voimassa, mutta haluat silti ottaa Pivon digikortin käyttöösi, ole yhteydessä COPSAan.
  2. Lataa Pivo puhelimeesi sovelluskaupasta ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  3. Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti
  4. Luo itsellesi mobiiliopiskelijakortti seuraamalla ohjeita

Mikä ihmeen Pivo?

Pivo on kotimainen maksusovellus, jolla maksat helposti kaverille reaaliaikaisesti puhelinnumeron avulla – pankista riippumatta. Pivolla on helppoa ja nopeaa jakaa kulut useammankin kaverin kesken esimerkiksi yhteisten opiskelijabileiden jälkeen. Voit myös maksaa Pivolla kätevästi jo tuhansissa verkkokaupoissa ilman säätöä verkkopankkitunnusten kanssa.

Kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset täältä, tai ole yhteydessä toimistoon.