Digitaalinen opiskelijakortti

pivo-opiskelijakortti-amk11Ota opiskelijakorttisi käyttöön Pivossa!

Opiskelijakunta COPSAn jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön opiskelijakortti Pivo-sovelluksessa! Pivon opiskelijakorttia vilauttamalla saat VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput, Kelan ateriatuen ja tietysti myös kaikki muutkin opiskelijaedut. Ottamalla käyttöön Pivon opiskelijakortin varmistat, että kortti kulkee aina mukanasi.

Avaa ovi etujen maailmaan

Ota kaikki irti opiskelijaelämästäsi Pivosta löytyvillä opiskelijaeduilla! Pivossa on tuhansia opiskelijaetuja, joita voit helposti selata, ja löytää sinua itseäsi kiinnostavat edut. Miltä kuulostaisi esimerkiksi halvempi kuntosalijäsenyys tai edullisempi ruokailu ravintolassa? Katso Pivosta sinua lähellä olevat opiskelijaedut!

Näin otat Pivon opiskelijakortin käyttöön COPSAn jäsenenä:

  1. Varmista ensin, että opiskelijakunnan jäsenyytesi on voimassa. Jos muovisessa opiskelijakortissasi on voimassaoleva tarra, on jäsenyytesi silloin voimassa. Mikäli jäsenyytesi ei ole voimassa, mutta haluat silti ottaa Pivon digikortin käyttöösi, ole yhteydessä COPSAan.
  2. Lataa Pivo puhelimeesi sovelluskaupasta ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  3. Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti
  4. Luo itsellesi mobiiliopiskelijakortti seuraamalla ohjeita

Mikä ihmeen Pivo?

Pivo on maksusovellus, jolla maksat helposti kaverille pelkän puhelinnumeron avulla – pankista riippumatta. Pivolla on helppoa ja nopeaa jakaa kulut useammankin kaverin kesken esimerkiksi yhteisten opiskelijabileiden jälkeen. Voit myös maksaa Pivolla kätevästi jo tuhansissa verkkokaupassa ilman säätöä verkkopankkitunnusten tai muovisten pankkikorttien kanssa. Voit lisäksi hakea Pivon maksuaikaa ja maksaa ostoksesi silloin, kun tilin saldo näyttää paremmalta.

Pivosta löytyy myös monia arjessa hyödyllisiä palveluita opiskelijakortin lisäksi: voit esimerkiksi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja ympäri Suomen, käyttää CityShopparin etuja, tilata ruokaa Kotipizzasta tai varata pöydän TableOnlinen avulla. OP:n asiakkaat voivat myös ottaa Pivossa käyttöön lähimaksun ja seurata kulutustaan helposti.