Usein Kysytyt Kysymykset

 

En pääse hakemaan uutta tarraa opiskelijakorttiini. Voitteko postittaa sen minulle?

Emme saa postittaa pelkkiä tarroja. Voit kuitenkin postittaa korttisi meille (Opiskelijakunta COPSA, Talonpojankatu 2A, 67100 Kokkola) osoitteellisen palautuskuoren kanssa. Lähetämme kortin sinulle takaisin tarroitettuna. Voit myös antaa kortin tuttavallesi ja hän voi hakea uuden tarran korttiisi.

Tilasin opiskelijakortin. Minne se saapuu?

Opiskelijakortti saapuu painosta opiskelijakunnan toimistolle ja saat viestin centria.fi sähköpostiisi, kun voit noutaa sen. Ylivieskassa opiskelevat voivat noutaa kortin Yton toimistolta Vierimaantien kampukselta. Pietarsaaressa opiskeleville kortti lähetetään joko postitse tai sovitaan toimitus muulla tavalla.

Jos maksan jäsenyyden korttia tilatessa vain vuodeksi, kuinka paljon minun pitää maksaa uudesta tarrasta seuraavana vuonna?

Uusi lukuvuositarra (esim. Lukuvuosi 2017-2018)  maksaa 26€ ja lukukausitarra (esim. Syksy 2017) 14€.

Mistä voin hankkia uuden tarran korttiin?

Uuden tarran voit hankkia joko suoraan COPSAn toimistolta tai kampuksesi alajaostolta (YTO Ylivieskassa). Pietarsaareen tullaan  jakamaan uusia tarroja erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Jos et ole varma, mistä voit hakea tarran, ota yhteyttä emilia.tuura@centria.fi.

Kuinka kauan lukuvuositarra on voimassa?

Lukuvuositarra (esim. Lukuvuosi 2016-2017) on voimassa aina syyskuun viimeiseen päivään saakka, ja lukukausitarra (esim. Syksy 2016) tammikuun viimeiseen päivään saakka.

Hukkasin opiskelijakorttini/nimeni on muuttunut ja haluan tilata uuden. Mitä teen?

Ota yhteyttä COPSAn työntekijöihin, niin tilaamme sinulle uuden kortin. Uuden kortin hinta on 8€.

Olen vaihtanut ammattikorkeakoulusta toiseen. Pitääkö minun tilata uusi kortti?

Kyllä. Sinulla tulee olla aina sen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan kautta tilattu kortti, jossa olet läsnäolevana opiskelijana.

Kaikissa opiskelijakortteihin ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit ottaa yhteyttä emilia.tuura@centria.fi tai roosa-liina.risikko@centria.fi.

Päivitetty 17.8.2017