Usein Kysytyt Kysymykset

En pääse hakemaan uutta tarraa opiskelijakorttiini. Voitteko postittaa sen minulle?

Emme saa postittaa pelkkiä tarroja. Voit kuitenkin postittaa korttisi meille (Opiskelijakunta COPSA, Talonpojankatu 2A, 67100 Kokkola) osoitteellisen palautuskuoren kanssa. Lähetämme kortin sinulle takaisin tarroitettuna. Voit myös antaa kortin tuttavallesi ja hän voi hakea uuden tarran korttiisi.

Tilasin opiskelijakortin. Minne se saapuu?

Opiskelijakortti saapuu painosta opiskelijakunnan toimistolle ja saat viestin centria.fi sähköpostiisi, kun voit noutaa sen. Ylivieskassa opiskelevat voivat noutaa kortin Ylivieskasta Vierimaantien kampukselta COPSAn jäsenpalvelun aukioloaikoina (noin kaksi kertaa kuussa) tai kortti voidaan myös postittaa suoraan opiskelijalle. Pietarsaaressa opiskeleville kortti lähetetään joko postitse tai sovitaan toimitus muulla tavalla.

Jos maksan jäsenyyden korttia tilatessa vain vuodeksi, kuinka paljon minun pitää maksaa uudesta tarrasta seuraavana vuonna?

Uusi lukuvuositarra (esim. 9/2019)  maksaa 26€ ja lukukausitarra (esim. 1/2019) 14€.

Mistä voin hankkia uuden tarran korttiin?

Uuden tarran voit hankkia COPSAn toimistolta Talonpojankadun kampukselta. Ylivieskaan ja Pietarsaareen tullaan  jakamaan uusia tarroja erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Jos et ole varma, mistä voit hakea tarran, ota yhteyttä tj@copsa.fi

Kuinka kauan lukuvuositarra on voimassa?

Lukuvuositarra (esim. 9/2019) on voimassa aina syyskuun viimeiseen päivään saakka, ja lukukausitarra (esim. 1/2019) tammikuun viimeiseen päivään saakka.

Hukkasin opiskelijakorttini/nimeni on muuttunut ja haluan tilata uuden. Mitä teen?

Ota yhteyttä COPSAn työntekijöihin, niin tilaamme sinulle uuden kortin. Uuden kortin hinta on 8€.

Olen vaihtanut ammattikorkeakoulusta toiseen. Pitääkö minun tilata uusi kortti?

Kyllä. Sinulla tulee olla aina sen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan kautta tilattu kortti, jossa olet läsnäolevana opiskelijana.

Kaikissa opiskelijakortteihin ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit ottaa yhteyttä tj@copsa.fi

Päivitetty 2.8.2018.