Jäsenyyden uusiminen

Opiskelijakunnan jäsenyyden jatkaminen

Jos olet jäseneksi liittyessäsi maksanut jäsenyyden koko opiskeluajalle, voit mennä suoraan COPSAn toimistolle hakemaan uutta tarraa opiskelijakorttiisi, sillä maksusi ovat näkyvissä jäsenrekisterissä.

Mikäli olet jäseneksi liittyessäsi maksanut jäsenyyden vain vuodeksi tai puoleksi vuodeksi niin voit uusia jäsenyytesi seuraavilla tavoilla:

  1. Vieraile COPSAn toimistolla, voit maksaa jäsenmaksun siellä joko kortilla tai käteisellä. Samalla saat opiskelijakorttiisi uuden tarran voimassaolevan jäsenyyden merkiksi. 
  2. Voit myös maksaa jäsenmaksun suoraan COPSAn tilille nettipankistasi. Ota mukaan kuitti maksusta kun tulet toimistolle hakemaan uutta tarraa opiskelijakorttiisi.

 

Lukuvuoden jäsenyys (voimassa syyskuun 2021 loppuun) 26,00 € (viitenro: 1012)
Lukukauden jäsenyys (voimassa tammikuun 2021 loppuun) 14,00 € (viitenro: 1009)

 

Maksut maksetaan tilille FI93 8670 0710 0623 26 / Danske Bank (DABAFIHH), saaja Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta COPSA

HUOM!  Jos et pääse käymään toimistolla uusimassa jäsenyyttäsi, niin voit maksaa jäsenmaksun nettipankissa (ohjeet ylempänä) ja postittaa opiskelijakorttisi osoitteellisen palautuskuoren kanssa meille ja lähetämme kortin sinulle takaisin tarroitettuna. Osoite: Opiskelijakunta COPSA, Talonpojankatu 2A, 67100 Kokkola. Emme siis voi postittaa pelkkiä lukuvuositarroja.