Jäsenyyden uusiminen

Opiskelijakunnan jäsenyyden jatkaminen

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ EMME VALITETTAVASTI TOIMITA UUSIA TARROJA KORTTEIHIN. Voit silti uusia jäsenyytesi olemalla yhteydessä COPSAn Julia Laaksoon (julia.laakso@centria.fi). Digitaalinen opiskelijakortti toimii kuten ennenkin ja kunhan jäsenmaksusi ovat kunnossa, niin voit todistaa digikortilla opiskelijastatuksesi ja opiskelijakunnan jäsenyyden. 

Jos olet jäseneksi liittyessäsi maksanut jäsenyyden koko opiskeluajalle, voit mennä suoraan COPSAn toimistolle hakemaan uutta tarraa opiskelijakorttiisi, sillä maksusi ovat näkyvissä jäsenrekisterissä.

Mikäli olet jäseneksi liittyessäsi maksanut jäsenyyden vain vuodeksi tai puoleksi vuodeksi niin voit uusia jäsenyytesi seuraavilla tavoilla:

  1. Vieraile COPSAn toimistolla, voit maksaa jäsenmaksun siellä joko kortilla tai käteisellä. Samalla saat opiskelijakorttiisi uuden tarran voimassaolevan jäsenyyden merkiksi. 
  2. Voit myös maksaa jäsenmaksun suoraan COPSAn tilille nettipankistasi. Ota mukaan kuitti maksusta kun tulet toimistolle hakemaan uutta tarraa opiskelijakorttiisi.

 

Lukuvuoden jäsenyys (voimassa syyskuun 2020 loppuun) 26,00 € (viitenro: 1012)
Lukukauden jäsenyys (voimassa tammikuun 2020 loppuun) 14,00 € (viitenro: 1009)

 

Maksut maksetaan tilille FI9386700710062326 / Danske Bank (DABAFIHH), saaja Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta COPSA

HUOM!  Jos et pääse käymään toimistolla uusimassa jäsenyyttäsi, niin voit maksaa jäsenmaksun nettipankissa (ohjeet ylempänä) ja postittaa opiskelijakorttisi osoitteellisen palautuskuoren kanssa meille ja lähetämme kortin sinulle takaisin tarroitettuna. Osoite: Opiskelijakunta COPSA, Talonpojankatu 2A, 67100 Kokkola. Emme siis voi postittaa pelkkiä lukuvuositarroja.