Opiskelijakunta COPSA hakee koordinaattorin sijaista

Opiskelijakunta Copsa etsii koordinaattoria työvapaan sijaiseksi

Opiskelijakunta on julkisoikeudellinen yhdistys, jonka toiminta perustuu ammattikorkeakoululain 41§:ään (932/2014). COPSA on opiskelijoiden edunvalvontajärjestö sekä ammattikorkeakoulun sisällä, että ulkopuolella. Toimimme kolmen maakunnan alueella Ylivieskassa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa ja palvelemme opiskelijoita, jotka opiskelevat sekä monimuoto- että lähiopetuksessa. Kaikkiaan Centria ammattikorkeakoulu on 4300 opiskelijan yhteisö, jossa työympäristö on monikulttuurinen, sillä ammattikorkeakoulumme on yksi kansainvälisimpiä koko maassa.

Koordinaattorin työnkuvaan kuuluu

-ammattikorkeakoulun tutortoiminnan koordinointi

-jäsenrekisterin hallinta

-edunvalvonta viestintä

-asiakaspalvelu

-sekä muut opiskelijakunnan toiminnan pyörittämisen avustavat tehtävät, kuten auttaminen tapahtumissa.

Etsimme innokasta ja motivoitunutta ja asioihin tarttuvaa henkilöä, joka kykenee toimivaan jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Järjestöalan kokemus ja tuntemus katsotaan eduksi, kaikkein tärkeintä on halu ja innostus oppia uutta. Yhteistyötaidot ovat kultaa, ja sujuvan suomenkielen lisäksi edellytämme sujuvaa kommunikointia ja viestintää myös englannin kielellä.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toivomme mahdollisuutta aloittaa elokuussa. Sijaisuus on määräaikainen 31.10. asti, mutta mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevana. Noudatamme ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV toimitetaan perjantaihin 17.6. kello 15.00 mennessä osoitteeseen emma.haapasaari@centria.fi otsikolla ”Työhakemus Koordinaattori”

Lisätetoja:

Emma Haapasaari

Toiminnanjohtaja

emma.haapasaari@centria.fi

050 3120541 (tavoittaa parhaiten vk22 ja vk24)

Sonja Pääsukene

Hallituksen puheenjohtaja

sonja.paasukene@centria.fi