MUUTOKSIA TOIMINNASSA

Opiskelijakunta COPSA on päättänyt muutoksista toiminnassaan koronavirukseen liittyen. Noudatamme Suomen hallituksen ja THL:n sekä Centria-ammattikorkeakoulun ohjeistuksia ja suosituksia.

❗️Opiskelijakunta COPSAn toimisto on kiinni maanantaista 16.3. alkaen kunnes toisin ilmoitetaan, mutta työntekijät työskentelevät normaalien toimistoaikojen (ma-pe klo 8-16) puitteissa etänä. Työntekijöihin voit siis olla yhteydessä myös jatkossa ja yhteystiedot löytyvät täältä: https://copsa.fi/toimisto/

❗️Perumme kaikki kevään tapahtumat. Viikolle 13 suunniteltu Hyvinvointiviikko peruuntuu, samoin kyseisen viikon jalkapalloturnaus ja 18.3. oleva Kielicafe -tapahtuma peruuntuvat. Lisäksi peruutamme kaikki viikoittaiset liikuntavuorot. Huhtikuussa ei myöskään järjestetä opiskelijabileitä.

❗️Opiskelijakunta COPSAn järjestämät kevään 2020 tutorkoulutukset järjestetään verkon kautta. Tutoreita tiedotetaan sähköpostitse tarkemmin koulutuksien toteutuksista.

Lisätietoja hallituksen puheenjohtaja Anni Virtaselta: anni.virtanen2@centria.fi