Täydennyshaku COPSAn hallitukseen

HAKU COPSAN HALLITUKSEEN ON AUKI 18.11. ASTIAPPLICATION PERIOD FOR COPSA BOARD IS OPEN UNTIL 18,11.

 

Täydennyshaku COPSAn hallitukseen on avoinna 15.9. asti!

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan COPSAn hallitukseen toimikauden 2019 loppuun! Opiskelijakunta COPSA on Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta, joka huolehtii opiskelijoiden edunvalvonnasta.  Nyt Sinulla on loistava tilaisuus hakea mukaan toimintaan ja olla mukana rakentamassa parempaa huomista opiskelijalle.

Hallitus toimii opiskelijakunnan toimeenpanevana elimenä ja hoitaa monia opiskelijakunnan käytännön tehtäviä. Hallitusta johtaa puheenjohtaja. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa opiskelijakunnan jäsen. Hallitus kokoontuu noin kaksi kertaa kuukaudessa ja lisäksi hallituksen jäsenet hoitavat omia vastuualueitaan (puheenjohtaja, hyvinvointi, tapahtumat, viestintä, liikunta, tutorointi, kansainvälisyys) Hallituksen jäsenet organisoivat ja osallistuvat mm. ständeilyyn,tapahtumalippujen myyntiin, tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen, opiskelijakunnan markkinointiin jne.

Nyt haemme 1-4 uutta hallituksen  jäsentä toimimaan hallituksessa toimikauden 2019 loppuun saakka eli 31.12.2019 asti. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa opiskelijakunnan jäsen. Jäsenyyden merkki on voimassaoleva opiskelijakortti.

Kuinka hakea? Lähetä avoin hakemus itsestäsi osoitteeseen tj@copsa.fi 15.9. mennessä.

Kerro ainakin seuraavat asiat:

-Mitä opiskelet ja millä kampuksella

-Miksi haluat mukaan opiskelijakuntatoimintaan

-Mikä motivoi sinua

Hallituksen jäsenet valitsee Opiskelijakunta COPSAn edustajisto kokouksessaan 17.9. Kaikki hakijat kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään 17.9.

Hallituksessa toimimisesta saat opintopisteitä, uusia ystäviä ja paljon hyödyllistä käytännön kokemusta luottamustehtävissä toimimisesta.

 

Lisätietoja:

Sarita Tiala

Hallituksen 2019 puheenjohtaja

sarita.tiala@centria.fi