Tilaa opiskelijakortti

Luethan huolellisesti alla olevat infot opiskelijakortista ennen tilauksen tekemistä.

Jäsenmaksut ovat opiskelijakunnan pääasiallinen tulonlähde, ja niiden suuruudesta päätetään vuosittain edustajistossa. Jäsenmaksu pyritään pitämään mahdollisimman alhaisena kuitenkin siten, että opiskelijakunnalla on riittävät toimintaresurssit.

UUDET JÄSENET, JOTKA TILAAVAT OPISKELIJAKORTIN

Opiskelijakortti on opiskelijakunnan jäsenkortti. Kortilla saat Suomessa kaikki opiskelijaedut.

4 vuotta 105,10 €
3 ½ vuotta 95,10 €
1 vuosi 50,10 €
½ vuotta 38,10 € Pääsääntöisesti vaihto-opiskelijoille!

Hinta sisältää 15,10 euron liittymismaksun, mikä kattaa normaalin opiskelijakortin tilaus- ja käsittelykulut. Liittymismaksu peritään vain kerran. Edullisinta ja vaivattominta on maksaa jäsenyys kerralla koko opiskeluajaksi. Poissaolevan opiskelijan jäsenyyttä voidaan siirtää odottamaan opintojen jatkumista. Siirtäminen täytyy tehdä ennen poissaoloa.

OPISKELIJAKORTTITYYPIT

Opiskelijakortilla saat käyttöösi kaikki opiskelijoille tarkoitetut perinteiset opiskelijaedut (esimerkiksi VR, Matkahuolto, kaikki Suomen opiskelijaravintolat), sekä lisäksi Frankin erikseen neuvottelemat opiskelija-alennukset. Opiskelijakortti on voimassa koko opintojesi ajan, kunhan päivität siihen voimassa olevan lukuvuositarran ja maksat opiskelijakunnan jäsenyyden vuosittain.

Kaikki opiskelijakortit tilataan Frankin kautta. Tarvittava ohjeistus löytyy Frankin sivuilta ja sähköisestä tilausjärjestelmästä. Saman tilausjärjestelmän kautta voit myös tilata opiskelijakunnan jäsenyyden, joka vaaditaan opiskelijakorttia varten. Kortin toimitusaika on noin 3 viikkoa. Korttiin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota ensisijaisesti yhteyttä COPSAn toimistolle (emilia.tuura@copsa.fi)
Tilaa opiskelijakortti

KORTTITYYPIT

PERUSTUTKINTO-OPISKELIJAT, JATKO- JA SIVUTOIMISET OPISKELIJAT

1.    Opiskelijakortti maksuominaisuudella (hinta 15,10€)

 • Yksi ja sama kortti, jolla voit todistaa olevasi opiskelija (=saada kaikki alennukset) ja maksaa ostoksesi kaikkialla
 • Perinteisen sirumaksamisen lisäksi käytössäsi on myös lähimaksuominaisuus, jolla voit maksaa alle 25€:n summia ilman tunnuslukua.

Erityisen kätevä ruuhkaisissa opiskelijaravintoloissa, joissa voit maksaa lounaasi nopeasti samalla kun muutenkin näytät opiskelijakorttia!

 • Kortilla maksat ostoksesi myös netissä
 • Kortissa ei ole luotto-ominaisuutta
 • Kortti toimii latausperiaatteella Elisa Lompakon kautta
 • Hallitset korttia Elisa Lompakolla, johon rekisteröidytään kortin tilaamisen yhteydessä.
 • Käyttöönotto on maksuton ja siinä ei ole kuukausimaksua

Korttiin voi lisäksi valita kansainvälisen ISIC- ominaisuuden (lisämaksu 15€). Tällöin kortti toimii myös kansainvälisenä opiskelijakorttina, jolla voit todistaa opiskelijastatuksesi ympäri maailmaa ja saada alennuksia yli 120 maassa. Tilataksesi kortin tarvitset suomalaisen hetun ja suomalaisen puhelinnumeron. Palvelu toimii matkapuhelinoperaattorista riippumattomasti. Kortti toimitetaan postitse opiskelijan kotiosoitteeseen.

2.    Opiskelijakortti ilman maksuominaisuutta (Hinta 15,10€)

 • Opiskelijakortti, jolla voit todistaa olevasi opiskelija (=saada kaikki opiskelija-alennukset)
 • Tilataksesi kortin et tarvitse suomalaista henkilötunnusta, vaan oman opiskelijanumerosi.
 • Korttiin EI voi valita ISIC-ominaisuutta
 • Kortti toimitetaan COPSAn toimistolle. Saat sähköpostitse COPSAlta tiedon, mistä voit käydä noutamassa korttisi.

TOIMITUSAIKA

Kortin toimitusaika on noin 3 viikkoa. Uuden lukukauden alkaessa kortteja ei voida painaa ennen kuin korkeakoulut päivittävät opiskelijarekisterinsä uusien opiskelijoiden osalta (yleensä elo-/tammikuun alussa), koska opiskelijastatus varmistetaan korttitilausta varten näiden rekistereiden tietojen perusteella. Tämän vuoksi kortin toimitusaika saattaa olla pidempi kuin 3 viikkoa, jos tilaat korttisi ennen lukukauden alkua.

HUOM!

Mikäli sinulla on jo aikaisempina vuosina tilattu oman opiskelijajärjestösi opiskelijakortti (esim. SAMOK, Lyyra tai mikä tahansa muu oman tämänhetkisen opiskelijakuntasi myöntämä kortti), ei sinun tarvitse tilata uutta korttia Frankin kautta, vaan myös vanhalla kortillasi voit edelleen osoittaa olevasi opiskelija kaikissa tilanteissa, myös Frankin valtakunnallisia tai paikallisia etuja hyödyntäessäsi. Tarvitset vain päivitetyn jäsenyyden opiskelijakuntaasi ja korttiisi voimassa olevan lukuvuositarran.

JOS opiskelupaikkasi on muuttunut (olet aloittanut opinnot toisessa yliopistossa tai korkeakoulussa), sinun tulee kuitenkin tilata uuden opiskelijakuntasi opiskelijakortti, jotta voit saada korttiisi uuden ammattikorkeakoulun lukuvuositarran.