Tilaa Opiskelijakortti

Luethan alla olevat ohjeet huolella läpi ennen tilauksen tekemistä!

LIITYJASENEKSI

JÄSENMAKSUT – UUDET JÄSENET (Sis. opiskelijakortin valmistuskulut 8€)

Koko tutkinto (4v / 240 op) 98€

Koko tutkinto (3,5v / 210 op) 88€

1 lukuvuosi 43€

1 Lukukausi (syksy TAI kevät) 31€

COPSA_korttimalli

OPISKELIJAKORTTI & OPISKELIJAKUNNAN JÄSENYYS

AMK-opiskelijakortti on merkki opiskelijakunnan jäsenyydestä. Jäsenenä olet oikeutettu Kelan, VR:n ja Matkahuollon opiskelijaetuihin. Jäsenenä pääset myös opiskelijakunnan järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan ja saat paljon paikallisia etuja. Jäsenenä olet myös oikeutettu äänestämään opiskelijakunta COPSAn edustajistovaaleissa, sekä asettumaan hakemaan COPSAn hallitukseen tai edustajistoon.

Jäseneksi liittyminen onnistuu sekä nettilomakkeella, että paperilomakkeella. Paperilomakkeen voit noutaa COPSAn tai Yton toimistosta tai tulostaa itse.

Huomaathan, että tilauksen tekemiseen netissä tarvitset itsestäsi selkeän kasvokuvan jpg-muodossa. Maksun voit hoitaa verkkopankin kautta tai maksukortilla.

Mikäli tilaat paperilomakkeella, niin tarvitset itsestäsi passikuvatyyppisen kasvokuvan paperisena. Voit myös kuvauttaa itsesi COPSAn toimistolla.

NETTILOMAKKEEN TÄYTTÖOHJEET

  1. Täytä henkilötietosi. Opiskelijanumero ei ole pakollinen, mutta halutessasi löydät sen Centrian SoleOPS-palvelusta. Täytettyäsi kentät klikkaa seuraavalle sivulle.
  2. Täytä opiskelutietosi. Huomaathan, että tilaamalla opiskelijakortin liityt automaattisesti opiskelijakunnan jäseneksi lomakkeella olevasta kysymyksestä huolimatta. Valitse koulutusyksiköksi se kampus, jolla opiskelet. Täytettyäsi kentät klikkaa seuraavalle sivulle.
  3. Voit valita kuinka pitkälle ajalle maksat jäsenyyden kerrallaan. Jos maksat jäsenyyden ainoastaan lukukaudeksi/vuodeksi, uusi lukuvuositarra maksaa 26€ seuraavana vuonna. Jos maksat koko opiskeluajalle kerralla, sinun ei tarvitse maksaa enää hakiessasi uusia lukuvuositarroja. Täytettyäsi kentät klikkaa seuraavalle sivulle.
  4. Valitse kortin väriksi sininen. Lataa itsestäsi ohjeiden mukainen selkeä passikuvamainen suoraan edestä otettu kasvokuva jpg-muodossa. Älä valota tai käytä filttereitä kuvassa. Kuvassa ei saa olla päähinettä. Tarkista että kuvatiedoston nimessä ei ole äö tai erikoismerkkejä. Rajaa kuva. Klikkaa seuraavalle sivulle.
  5. Tarkista, että syöttämäsi tiedot ovat oikein. Vaikka lomakkeella esikatselussa näkyy sininen SAMOK-korttipohja sinulle tulee yllä olevan kuvan mukaisesti uusi sinikeltainen AMK-opiskelijakortti. Siirry maksamaan.
  6. Siirry maksuturvaan maksamaan.
  7. Erillistä tilausvahvistusta ei tule sähköpostiin. Kortti saapuu painosta 3-4 viikon kuluessa COPSAn toimistolle (Ylivieskassa Yton toimistolle). Saat centria.fi-sähköpostiisi viestin, kun korttisi on noudettavissa.

OPISKELIJAKORTIN MYÖNTÄMISEHDOT​

Voit saada opiskelijakortin, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa.
  • Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.
  • Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.