Opiskelijakunta Yksiköissä

Opiskelijakunta COPSAlla on myös alajaostoja, jotka toimivat eri kampuksilla. Alajaostot ovat osa opiskelijakunta COPSAa, ja huolehtivat omalta osaltaan edunvalvonnasta ja tapahtumien järjestämisestä.

Ylivieskan alajaosto YTO hoitaa opiskelijoiden edunvalvontaa Ylivieskassa. YTO vastaa myös Ylivieskan opiskelijatapahtumien järjestämisestä ja opiskelijakorttiasioista. YTOn toimiston löytää Ylivieskasta Vierimaantien kampukselta. Puheenjohtajana kaudella 2016 toimii Juha Saukko (juha.saukko@centria.fi). YTOon voi olla yhteydessä sähköpostitse yto@centria.fi. YTOn löydät myös Facebookista ’’Ylivieskan yksikön opiskelijat (YTO)’’.

Kokkolassa alajaostoja toimii tällä hetkellä kolme:

COSTO on Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden jaosto. Puheenjohtajana kaudella 2017 toimii Mervi Alatalo (mervi.alatalo@centria.fi).

KLAKU on Kokkolan kulttuurialan opiskelijoiden jaosto. Puheenjohtajana kaudella 2017 toimii Minna-Leena Lahti (minna-leena.lahti@centria.fi).

KOU eli Kokkolan opiskelijaurheilijat vastaa opiskelijoiden liikuntavuoroista ja liikuntatapahtumista. KOU:n puheenjohtajana toimii COPSAn hallituksen liikutavastaava (liikuntavastaava@centria.fi). KOUn löydät myös facebookista ’’KOU-Kokkolan opiskelijaurheilijat’’