UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä ihmeen Frank?

Frank on opiskelijoiden oma etupalvelu. Frank vinkkaa sinulle opiskelijaelämän rahanarvoisista hyödyistä etupalvelussaan, josta löydät kaikki Suomen opiskelijaedut kootusti yhden nettisivun alta. Kaikki Frankin diilaamat edut ovat myös COPSAn jäsenten käytettävissä. Palveluun voit rekisteröityä Frankin sivuilla.

Olen vanha opiskelija (aloittanut ennen vuotta 2014). Pitääkö minun tilata uusi opiskelijakortti, jotta saan Frankin tarjoamat edut käyttööni?

Ei tarvitse. Samat edut saat myös vanhalla opiskelijakortillasi. Saadaksesi myös nettiedut käyttöösi, muista rekisteröityä Frankin nettisivuille.

Olen vanha opiskelija ja minulta löytyy jo SAMOK-opiskelijakortti. Haluaisin kuitenkin uuden opiskelijakortin, jossa on maksuominaisuus. Miten minun pitäisi toimia?

Voit tilata uuden kortin samasta linkistä, kuin muutkin uuden kortin tilaavat. Valitse jäsenmaksu kohdasta ”Olen jo jäsen”.

Tilasin opiskelijakortin. Minne se saapuu?

Jos tilasit opiskelijakortin maksuominaisuudella, se saapuu sinulle suoraan painosta kotiosoitteeseesi. Huomaa, että sinun tulee kuitenkin käydä noutamassa lukuvuositarra korttiin, jotta se on voimassa. Tarran voit hakea joko COPSAn toimistolta tai alajaoston toimistolta (esim. YTO Ylivieskassa). Jos tilasit kortin ilman maksuominaisuutta, se saapuu COPSAn toimistolle, jonka jälkeen saat sähköpostitse tiedon, mistä voit noutaa sen.

Tilasin opiskelijakortin maksuominaisuudella ja se saapui minulle postitse kotiin. Onko se käyttövalmis?

Ei. Sinun tulee noutaa lukuvuositarra korttiin COPSAn toimistolta tai kampuksesi alajaostolta, jotta opiskelijakorttisi on voimassa. Jos et ole varma, mistä voit noutaa tarran ota yhteyttä emilia.tuura@centria.fi

Jos maksan jäsenyyden korttia tilatessa vain vuodeksi, kuinka paljon minun pitää maksaa uudesta tarrasta seuraavana vuonna?

Uusi lukuvuositarra (esim. Lukuvuosi 2015-2016)  maksaa 26€ ja lukukausitarra (esim. Syksy 2015) 14€.

Mistä voin hankkia uuden tarran korttiin?

Uuden tarran voit hankkia joko suoraan COPSAn toimistolta tai kampuksesi alajaostolta (YTO Ylivieskassa). Pietarsaareen tullaan  jakamaan uusia tarroja erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Jos et ole varma, mistä voit hakea tarran, ota yhteyttä emilia.tuura@centria.fi.

Kuinka kauan lukuvuositarra on voimassa?

Lukuvuositarra (esim. Lukuvuosi 2016-2017) on voimassa aina syyskuun viimeiseen päivään saakka, ja lukukausitarra (esim. Syksy 2016) tammikuun viimeiseen päivään saakka.

Hukkasin opiskelijakorttini/nimeni on muuttunut ja haluan tilata uuden. Mitä teen?

Voit tilata uuden kortin samasta linkistä, kuin muutkin uuden kortin tilaavat. Valitse jäsenmaksu kohdasta ”Olen jo jäsen”.

Olen vaihtanut ammattikorkeakoulusta toiseen. Pitääkö minun tilata uusi kortti?

Kyllä. Sinulla tulee olla aina sen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan kautta tilattu kortti, jossa olet läsnäolevana opiskelijana.

Kaikissa opiskelijakortteihin ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit ottaa yhteyttä emilia.tuura@centria.fi

Päivitetty 16.09.2016