Edustajistovaalit 2019

Edustajistovaalin tuloksen löydät täältä

 

Edustajistoon valitaan vaaleilla yhteensä 11 edustajaa. Vaalit pidetään keskiviikkona 13.11. Äänestyss toteutetaan sähköisesti ja äänestäminen on mahdollista 13.11. klo 08.00-18.00. Äänetyspäivän aamuna jokainen äänioikeutettu saa sähköpostiinsa henkilökohtaisen äänestyslinkin.

Vaalitapana edustajistovaaleissa on henkilökohtainen suhteellinen listavaali. Tämä tarkoittaa sitä, että edustajistoon valitaan 11 suurimman vertailuluvun saanutta ehdokasta. Vertailuluku muodostuu siten, että jokaisen vaalilistan ehdokkaat järjestetään äänimääriensä suuruuden mukaan. Saman äänimäärän saaneiden keskinäisen järjestyksen ratkaisee arpa. Tämän jälkeen merkitään vaaliliiton ensimmäiselle ehdokkaalle vertailuluvuksi vaaliliiton koko äänimäärä, toiselle puolet siitä (1/2), kolmannelle yksi kolmasosa (1/3), jne. Näin laskettu vertailuluku on lopullinen vertailuluku. Kaikki ehdokkaat järjestetään heidän lopullisten vertailulukujensa mukaan. Saman vertailuluvun saaneiden keskinäisen järjestyksen ratkaisee arpa. Vaaliliittoon kuulumattoman eli sitoutumattoman ehdokkaan saama äänimäärä on hänen lopullinen vertailulukunsa.

Tässä kaikki ehdokkaat COPSAn edustajistoon vuodelle 2020:

 

IMG-20191005-WA0000
2. Mesfin Keisu

Vaalilista: Helmipojat

Yhteisöpedagogi

”Me olemme COPSA! Haluan rakentaa sellaista opiskelijakuntaa, jonka jokainen Centrian opiskelija voi tuntea omakseen.
Kokemuksella ja ennakkoluulottomuudella eteenpäin.”

heikki-lonn.jpg
3. Heikki Lönn

Vaalilista: Helmipojat

Yhteisöpedagogi

”Haen edustajistoon toiselle kaudelle, koska ensimmäisellä kaudellani saimme asioita aikaan ja haluan jatkaa samalla linjalla. Jos tulen valituksi, pyrin vaikuttamaan siihen, että opiskelijoilla olisi parempi olla koulussa.”

Jere Myllylä
4. Jere Myllylä

Vaalilista: Helmipojat

Yhteisöpedagogi

”Pedagogista rakkautta edustajistoon!”

IMG_20180226_115544-01
5. Aaron Taskinen

Vaalilista: Helmipojat

Yhteisöpedagogi

”Opiskelijoiden hyvinvointi, edunvalvonta ja koulutuspolitiikka kiinnostavat ja motivoivat minua. Olen toiminut edustajistossa 2 kautta ja haluan jatkaa työtä vahvan ja vaikuttavan opiskelijakunnan eteen. Sellaisen COPSAn eteen, joka näkyy ja jossa opiskelijoiden ääni kuuluu.”

974E84C3-507E-4C93-84E9-4716B198E670
6. Tuukka Päivinen

Sitoutumaton

Liiketalous

”Minä haen edustajistoon sen takia, koska minua on aina kiinnostanut oppilaskuntien toiminta kaikilla koulutusasteilla, en ole vain viitsinyt aiemmin hakea. Minua kiinnostaa yhteisiin asioihin vaikuttaminen ja motivaattorini tässä on omat henkilökohtaiset kokemukset asioissa, mihin olisin itse voinut vaikuttaa hakemalla oppilaskuntaan. Sen lisäksi pääsen tutustumaan uusiin saman henkisiin ihmisiin ja saamaan kokemusta, jota vain opiskelijakunnan toiminta voi minulle antaa.

Kehittäisin opiskelijakuntaa tuomalla erilaisia näkökulmia hieman eri perspektiivistä, kuin ehkä Keski Pohjanmaalla on totuttu. Itse olen yrittänyt ottaa kaiken hyödyn opiskelijakunnan eduista, kuten tapahtumista ja mm. liikuntavuoroista. Mielestäni asioita voitaisiin tehdä paremmin jo nyt, ja kaiken kaikkiaan mielelläni osallistuisin Copsan edustajana erilaisiin tapahtumiin ja hankkeisiin. Näen itseni hyvänä Copsan edustajana, kuin myös tuovani uusia innovaatioita Copsan toimintaan.”

IMG_20190829_164005
7. Atte Lehto

Sitoutumaton

Yhteisöpedagogi

”Olen ensimmäisen vuoden opiskelija, joten uudet ideat ovat taattuja.”

JOOOOO
8. Juuli Jelekäinen

Sitoutumaton

Yhteisöpedagogi

”Jelekäis Juuli hakee COPSAn edustajistoon, koska haluaa vaikuttaa asioihin sekä käyttää ylintä päätäntävaltaa. Lupaan antaa täyden panokseni, mitä loistokkaimpia ideoita ja vaikka sata jänistä. Eniten minua kiinnostaa tapahtumien järjestäminen ja huomioni kiinnittyisi niiden laadun timanttisuuden takaamiseen.”

IMG_20191002_221103_813
9. Mikael Suikkanen

Sitoutumaton

Yhteisöpedagogi

”Make Centria great again”

2019-10-05-14-52-37-761
10. Jenna Tuikka

Sitoutumaton

Sairaanhoitotyö

”Haen COPSAn edustajistoon, sillä haluan olla mukana koulun toiminmassa sekä kehittää opiskelijoiden asioita. Lisäksi minua motivoivat aikaisemmat hyvät kokemukset samantyylisistä tehtävistä. Erityisesti haluaisin kiinnittää huomiota opiskelijoiden jaksamiseen opintojen tahdin ollessa melko nopea.”

kaiseotää
11. Toni Lundell

Vaalilista: Insinöörit

Tieto- ja viestintätekniikka

”Haluan jatkaa viimekaudella aloitettua työtä opiskelijakunnan ja opiskeluympäristön kehittämisen parissa.

Seuraavaa kautta ajatellen mieltäni painaa opiskelijakunnan palveluiden lähestyttävyys sekä yhteisen opiskeluarjen parantaminen. Haluan myös varmistaa, että opiskelijakunnan päätöksiä on lähestytty riittävän usealta näkökannalta.

Mutta petyt kuitenkin.”

huvila
12. Miia Huvila

Vaalilista: Insinöörit

Tieto- ja viestintätekniikka

”Kouluruuan hinta-laatusuhteessa olisi kehittämistä”

Kuva
13. Oskari Aurala

Vaalilista: Insinöörit

Tieto- ja viestintätekniikka

”Haen edustajistoon uteliaisuudesta, uuden oppimisen vuoksi ja voidakseni vaikuttaa yhteisiin asioihin. Minua motivoivat hyvinvoiva opiskeluympäristö ja -yhteisö, mielenkiintoiset aktiviteetit sekä johdonmukainen kehitys. Minulle tärkeitä kehityskohteita ovat erityisesti toimiva tiedotus, opiskelijoiden viihtyvyys ja mahdollisten haittojen tehokas korjaaminen.”

IMG_20191102_111958
14. Sari Palosaari

Vaalilista: Insinöörit

Kemiantekniikka

”Suorapuheinen supermuija.”

Copsa logo suuri läpinäkyvä