Frank & Digitaalinen Opiskelijakortti

FRANK BANN

Frank on opiskelijoiden oma etupalvelu ja valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen (SAKKI, SAMOK, SLL, SYL) ja KILROYn omistama yritys, joka kokoaa yhteen kaikki Suomen opiskelijaedut.

DIGITAALINEN OPISKELIJAKORTTI

Tiesithän, että perinteisen muovisen opiskelijakortin rinnalle on tullut digitaalinen opiskelijakortti? Digitaalisen opiskelijakortin saat käyttöösi lataamalla Frank appin App Storesta tai Play Kaupasta. Sovellus on ilmainen. Voit aktivoida digitaalisen opiskelijakorttisi sen jälkeen, kun olet tilannut muovisen opiskelijakortin ja maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun. Eli voit saada digitaalisen opiskelijakortin käyttöösi ennen kuin perinteinen muovinen opiskelijakorttisi saapuu sinulle.

Kortin aktivoiminen on helppoa. Sovelluksen lataamisen jälkeen sovellus kysyy tietojasi (nimi, syntymäaika, henkilötunnus, oppilaitos) ja pyytää sinua lisäämään kasvokuvan itsestäsi. Mikäli jäsenmaksusi on maksettu ja tiedot vastaavat opiskelijakuntasi rekisterissä olevia tietoja, kortti aktivoituu heti ja pääset hyödyntämään sen avulla kaikkia samoja opiskelijaetuja kuin muovisella kortillakin.

Lisäominaisuudet:

  • Aktivoi ISIC-lisenssi 3 € / vuosi
  • Saat opiskelija-alennukset ja edut myös maailmalla: yli 42 000 etua yli 130 maassa. Oikeuttaa Finnairin ja muiden lentoyhtiöiden opiskelijahintaisiin lentoihin.
  • Aktivoi MobilePay 0 €
  • Maksa lounaasi nopeammin suoraan puhelimella Fazerin opiskelijaravintoloissa ympäri Suomen.

Kysyttävää digitaalisesta opiskelijakortista? Ota yhteyttä emilia.tuura@centria.fi tai roosa-liina.risikko@centria.fi