Opiskelijakunta COPSA etsii työntekijää

Opiskelijakunta COPSA etsii innokasta henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen koordinaattoriksi ajalle 1.8.2018-31.12.2018.  Työn sijainti on pääasiallisesti Kokkolassa Talonpojankadun kampuksella, mutta työnkuvaan kuuluu myös säännölliset vierailut Centria-ammattikorkeakoulun muilla kampuksilla.

Pääasiallisena tehtävänä on opiskelijatutortoiminnan koordinointi. Työhön kuuluu myös opiskelijakunnan markkinointi ja viestintä, asiakaspalvelu ja muita toimiston työtehtäviä. Työ vaatii sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Viikkotyöaika 37,5h. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 8-16, mutta välillä myös ilta- ja viikonlopputöitä. Mahdollisuus myös liukuvaan työaikaan sekä osittaiseen etätyöhön. Palkka on Ammattikorkeakoulujen Opiskelijakuntien TES:n palkkaryhmä III:n mukainen. Mahdollista suorittaa myös palkallisena harjoitteluna.

Ajokortti katsotaan eduksi. Aiempaa järjestökokemusta ei vaadita, mutta tutor- ja järjestötoiminnan tuntemus on eduksi. Asenne ratkaisee!

Työ on sinulle, joka olet avoin oppimaan uutta ja heittäydyt rohkeasti uusiin haasteisiin.

Tarjoamme arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta ja pääset tekemään töitä mahtavien opiskelijoiden parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 25.6. kello 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen joni.palokankare@centria.fi. Haastattelut pidetään perjantaina 29.6.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Opiskelijakunta COPSAn hallituksen puheenjohtaja Joni Palokankare 0400759497 (joni.palokankare@centria.fi). Puhelimitse voi tiedustella 20.-22.6. ja 25.6. 10-16 välisenä aikana.